Versteend-hout-hout-close

Werking Versteend Hout: aardend, beschermend, ontspannend en stabiliserend. De zachte energie van deze steen beschermt tegen allerlei negatieve invloeden, schermt af en helpt je veilig en op je plek voelen in het hier en nu. Het werkt kalmerend, maakt geduldig en beschermt tegen overprikkeling. Het werkt ondersteunend en beschermend bij hoogsensitiviteit of hooggevoeligheid.

EDELSTEEN ARMBAND – AARDE ELEMENT – VERSTEEND HOUT

Deze armband is gemaakt van edelsteen versteend houten kralen. De afmeting van de kraaltjes is 6 mm. Na iedere derde kraal is een zilveren yinyang tussenstukje geplaatst.

Prijs: € 24,50
(incl. BTW en excl. verzendkosten)

Versteend hout is de edelsteen die hoort bij het Aarde Element. Binnen de Traditionele Chinese Geneeskunde is dit element verbonden aan de energie van de Milt en Maag. De energie van de Milt helpt bij het in balans houden van gevoelens van zorg. De energie van de Maag helpt op zijn beurt bij het verwerken (verteren) van dat wat op het levenspad komt. Het Aarde Element is verder verbonden aan harmonie en balans, zorgen voor jezelf en voor de ander en het seizoen nazomer.

Versteend-hout-hand-close