Jaspis-600-600-hout

Werking Oceaan Jaspis: bevordert de doorstroming van energie, helpt positieve, helende energie op de goede plek te komen en voert negatieve energie af. Het werkt ontspannend en kalmerend en geeft een gevoel van vrijheid. Het bevordert een positieve instelling, helpt negatieve gevoelens en gedachten –  zoals bijvoorbeeld zorgen, angst en depressie – loslaten en heeft een positieve werking op het hormoonstelsel, de klieren, de organen, de spijsvertering, obstipatie en overmatig transpireren.

EDELSTEEN ARMBAND – HOUT ELEMENT – OCEAAN JASPIS

Deze armband is gemaakt van edelsteen oceaan jaspis kralen. De afmeting van de kraaltjes is 8 mm. In het midden is een combinatie van sterling zilveren ronde spacertjes en zilveren yin-yang en I Ching tussenstukjes.

Prijs: € 24,50
(incl. BTW en excl. verzendkosten)

Oceaan Jaspis is de edelsteen die hoort bij het Hout Element. Binnen de Traditionele Chinese Geneeskunde is dit element verbonden aan de energie van de Lever en Galblaas. De energie van de Lever helpt bij het doorvoelen en erkennen van woede. De energie van de Galblaas helpt op zijn beurt bij het in evenwicht houden hiervan. Het Hout Element is verder verbonden aan vitaliteit, het tonen van vriendelijkheid en het seizoen lente.

Jaspis-600-600-hand