Amethist-600-600-hout-close-2

Werking Amethist: beschermend, zuiverend, ontspannend, brengt harmonie en innerlijke rust. Het maakt je hoofd helder en geeft inzicht in je gedrag en in de keuzes die je maakt. Amethist creëert een veld met lichtenergie om zich heen welke je aura en – als de steen groot genoeg is – een ruimte kan reinigen en beschermen. Fysiek heeft amethist een positieve werking op de hersenen en het zenuwstelsel, kneuzingen, hoofdpijn en migraine en slaapproblemen (zoals nachtmerries).

EDELSTEEN ARMBAND – METAAL ELEMENT – AMETHIST

Deze armband is gemaakt van edelsteen amethist kralen. De afmeting van de kraaltjes is 10 mm. Tussen iedere kraal is een sterling zilveren spacertje.

Prijs: € 28,50
(incl. BTW en excl. verzendkosten)

Amethist is de edelsteen die hoort bij het Metaal Element. Binnen de Traditionele Chinese Geneeskunde is dit element verbonden aan de energie van de Longen en Dikke Darm. De energie van de Longen helpt bij het doorvoelen en erkennen van verdriet. De energie van de Dikke Darm helpt op zijn beurt bij het loslaten hiervan. Het Metaal Element is verder verbonden aan de verdediging van het lichaam, het hebben van moed en het seizoen herfst.

Amethist-600-600-hand-close