Rozenkwarts-600-600-hout

Werking Rozenkwarts: trekt liefde aan, helpt je om lief te hebben en om je open te stellen voor het ontvangen van liefde. Niet alleen romantische liefde, maar ook liefde voor familie en vrienden, spirituele liefde en liefde voor jezelf. Rozenkwarts bevordert vergeving, empathie, compassie en tolerantie, naar zowel anderen als jezelf. Het werkt kalmerend bij boosheid, angst of stress en bevordert het geestelijke rust en emotionele genezing bij bijvoorbeeld trauma’s en verlies.

EDELSTEEN ARMBAND – VUUR ELEMENT – ROZENKWARTS

Deze armband is gemaakt van edelsteen rozenkwarts kralen. De afmeting van de kraaltjes is 8 mm. Na iedere vierde kraal is een zilveren I Ching tussenstukje geplaatst.

Prijs: € 28,50
(incl. BTW en excl. verzendkosten)

Rozenkwarts is de edelsteen die hoort bij het Vuur Element. Binnen de Traditionele Chinese Geneeskunde is dit element verbonden aan de energie van het Hart, de Dunne Darm, de Hartbeschermer en de Drievoudige Verwarmer. De energie van het Hart is verbonden met Shen (de geest) en de emotie van blijdschap. De energie van de Dunne Darm helpt bij het onzuivere van het zuivere scheiden, en houdt hiermee onder ander de geest helder. De energieën van de Hartbeschermer en Drievoudige verwarmer zorgen voor bescherming van het Hart. Het Vuur Element is verder verbonden aan verbinding, het tonen van compassie en het seizoen zomer.

Rozenkwarts-600-600-hand