Chalcedon-600-600-hout

Werking Chalcedoon:  geeft zelfinzicht, zelfvertrouwen en bevordert hiermee het vermogen om weerstanden te doorbreken en veranderingen te accepteren. Het heeft een positieve werking op het geheugen en kalmeert op stressmomenten en is daarom een goede steen om te dragen tijdens examens. Fysiek werkt chalcedoon reinigend, verkoelend en koortsverlagend, ontstekingsremmend, bloeddrukverlagend en bevordert het immuunsysteem.

EDELSTEEN ARMBAND – WATERELEMENT – CHALCEDOON

Deze armband is gemaakt van edelsteen chalcedoon kralen. De afmeting van de kraaltjes is 6 mm. Tussen iedere kraal is een sterling zilveren spacertje.

Prijs: € 26,50
(incl. BTW en excl. verzendkosten)

Chalcedoon is de edelsteen die hoort bij het Water Element. Binnen de Traditionele Chinese Geneeskunde is dit element verbonden aan de energie van de Nieren en Blaas. De energie van de Nieren helpt bij het doorvoelen en erkennen van angst. De energie van de Blaas helpt op zijn beurt bij het loslaten hiervan. Het Water Element is verder verbonden aan het je overgeven aan de richting waarop het leven gaat, wilskracht (met de stroom mee) en het seizoen winter.

Chalcedon-600-600-hand