Serie-van-vijf-600-600-hand

EDELSTENEN ARMBANDEN SET – VIJF ELEMENTEN

Deze armbanden set is gemaakt van edelstenen kralen in combinatie met zilveren tussenstukjes. Elke armband representeert een bepaald element uit de Vijf elementenleer van de Traditionele Chinese Geneeskunde. Oceaan Jaspis voor het Hout element, Rozenkwarts voor het Vuur element, Versteend hout voor het Aarde element, Amethist voor het Metaal element en Chalcedoon voor het Water element.

Prijs: € 118,50
(incl. BTW en geen verzendkosten binnen Nederland)

ARMBANDEN PER ELEMENT
Jaspis-600-600-hout
Jaspis-600-600-hand

EDELSTEEN ARMBAND – HOUT ELEMENT – OCEAAN JASPIS

Deze armband is gemaakt van edelsteen oceaan jaspis kralen. De afmeting van de kraaltjes is 8 mm. In het midden is een combinatie van sterling zilveren ronde spacertjes en zilveren yin-yang en I Ching tussenstukjes.

Prijs: € 24,50
(incl. BTW en excl. verzendkosten)

Oceaan Jaspis is de edelsteen die hoort bij het Hout Element. Binnen de Traditionele Chinese Geneeskunde is dit element verbonden aan de energie van de Lever en Galblaas. De energie van de Lever helpt bij het doorvoelen en erkennen van woede. De energie van de Galblaas helpt op zijn beurt bij het in evenwicht houden hiervan. Het Hout Element is verder verbonden aan vitaliteit, het tonen van vriendelijkheid en het seizoen lente.

Werking Oceaan Jaspis: bevordert de doorstroming van energie, helpt positieve, helende energie op de goede plek te komen en voert negatieve energie af. Het werkt ontspannend en kalmerend en geeft een gevoel van vrijheid. Het bevordert een positieve instelling, helpt negatieve gevoelens en gedachten –  zoals bijvoorbeeld zorgen, angst en depressie – loslaten en heeft een positieve werking op het hormoonstelsel, de klieren, de organen, de spijsvertering, obstipatie en overmatig transpireren.

Rozenkwarts-600-600-hout
Rozenkwarts-600-600-hand

EDELSTEEN ARMBAND – VUUR ELEMENT – ROZENKWARTS

Deze armband is gemaakt van edelsteen rozenkwarts kralen. De afmeting van de kraaltjes is 8 mm. Na iedere vierde kraal is een zilveren I Ching tussenstukje geplaatst.

Prijs: € 28,50
(incl. BTW en excl. verzendkosten)

Rozenkwarts is de edelsteen die hoort bij het Vuur Element. Binnen de Traditionele Chinese Geneeskunde is dit element verbonden aan de energie van het Hart, de Dunne Darm, de Hartbeschermer en de Drievoudige Verwarmer. De energie van het Hart is verbonden met Shen (de geest) en de emotie van blijdschap. De energie van de Dunne Darm helpt bij het onzuivere van het zuivere scheiden, en houdt hiermee onder ander de geest helder. De energieën van de Hartbeschermer en Drievoudige verwarmer zorgen voor bescherming van het Hart. Het Vuur Element is verder verbonden aan verbinding, het tonen van compassie en het seizoen zomer.

Werking Rozenkwarts: trekt liefde aan, helpt je om lief te hebben en om je open te stellen voor het ontvangen van liefde. Niet alleen romantische liefde, maar ook liefde voor familie en vrienden, spirituele liefde en liefde voor jezelf. Rozenkwarts bevordert vergeving, empathie, compassie en tolerantie, naar zowel anderen als jezelf. Het werkt kalmerend bij boosheid, angst of stress en bevordert het geestelijke rust en emotionele genezing bij bijvoorbeeld trauma’s en verlies.

Versteend-hout-hout-close
Versteend-hout-hand-close

EDELSTEEN ARMBAND – AARDE ELEMENT – VERSTEEND HOUT

Deze armband is gemaakt van edelsteen versteend houten kralen. De afmeting van de kraaltjes is 6 mm. Na iedere derde kraal is een zilveren yinyang tussenstukje geplaatst.

Prijs: € 24,50
(incl. BTW en excl. verzendkosten)

Versteend hout is de edelsteen die hoort bij het Aarde Element. Binnen de Traditionele Chinese Geneeskunde is dit element verbonden aan de energie van de Milt en Maag. De energie van de Milt helpt bij het in balans houden van gevoelens van zorg. De energie van de Maag helpt op zijn beurt bij het verwerken (verteren) van dat wat op het levenspad komt. Het Aarde Element is verder verbonden aan harmonie en balans, zorgen voor jezelf en voor de ander en het seizoen nazomer.

Werking Versteend Hout: aardend, beschermend, ontspannend en stabiliserend. De zachte energie van deze steen beschermt tegen allerlei negatieve invloeden, schermt af en helpt je veilig en op je plek voelen in het hier en nu. Het werkt kalmerend, maakt geduldig en beschermt tegen overprikkeling. Het werkt ondersteunend en beschermend bij hoogsensitiviteit of hooggevoeligheid.

Amethist-600-600-hout-close-2
Amethist-600-600-hand-close

EDELSTEEN ARMBAND – METAAL ELEMENT – AMETHIST

Deze armband is gemaakt van edelsteen amethist kralen. De afmeting van de kraaltjes is 10 mm. Tussen iedere kraal is een sterling zilveren spacertje.

Prijs: € 28,50
(incl. BTW en excl. verzendkosten)

Amethist is de edelsteen die hoort bij het Metaal Element. Binnen de Traditionele Chinese Geneeskunde is dit element verbonden aan de energie van de Longen en Dikke Darm. De energie van de Longen helpt bij het doorvoelen en erkennen van verdriet. De energie van de Dikke Darm helpt op zijn beurt bij het loslaten hiervan. Het Metaal Element is verder verbonden aan de verdediging van het lichaam, het hebben van moed en het seizoen herfst.

Werking Amethist: beschermend, zuiverend, ontspannend, brengt harmonie en innerlijke rust. Het maakt je hoofd helder en geeft inzicht in je gedrag en in de keuzes die je maakt. Amethist creëert een veld met lichtenergie om zich heen welke je aura en – als de steen groot genoeg is – een ruimte kan reinigen en beschermen. Fysiek heeft amethist een positieve werking op de hersenen en het zenuwstelsel, kneuzingen, hoofdpijn en migraine en slaapproblemen (zoals nachtmerries).

Chalcedon-600-600-hout
Chalcedon-600-600-hand

EDELSTEEN ARMBAND – WATERELEMENT – CHALCEDOON

Deze armband is gemaakt van edelsteen chalcedoon kralen. De afmeting van de kraaltjes is 6 mm. Tussen iedere kraal is een sterling zilveren spacertje.

Prijs: € 26,50
(incl. BTW en excl. verzendkosten)

Chalcedoon is de edelsteen die hoort bij het Water Element. Binnen de Traditionele Chinese Geneeskunde is dit element verbonden aan de energie van de Nieren en Blaas. De energie van de Nieren helpt bij het doorvoelen en erkennen van angst. De energie van de Blaas helpt op zijn beurt bij het loslaten hiervan. Het Water Element is verder verbonden aan het je overgeven aan de richting waarop het leven gaat, wilskracht (met de stroom mee) en het seizoen winter.

Werking Chalcedoon:  geeft zelfinzicht, zelfvertrouwen en bevordert hiermee het vermogen om weerstanden te doorbreken en veranderingen te accepteren. Het heeft een positieve werking op het geheugen en kalmeert op stressmomenten en is daarom een goede steen om te dragen tijdens examens. Fysiek werkt chalcedoon reinigend, verkoelend en koortsverlagend, ontstekingsremmend, bloeddrukverlagend en bevordert het immuunsysteem.