Qigong les over je centrum vinden

Live online Qigonglessen

Ik bied wekelijks op dinsdagochtend (10.00 – 11.15 uur), dinsdagavond (19.00 – 20.15 uur) en donderdagochtend (10.00 – 11.15 uur) een live-stream Qigongles aan. Deze live lessen geef ik via ZOOM en zijn Nederlands gesproken. Een losse les kost € 9,00, een vijf lessenkaart € 42,50 en een tien lessenkaart € 80,00.

De lessen per week hebben alle drie hetzelfde thema en dezelfde inhoud! 

Aanmelden
Ga naar Momoyoga om je in te schrijven. Je ontvangt daarna een e-mail met aanwijzingen waarmee je inloggegevens kunt aanmaken. Na het inloggen kan je kiezen voor een losse les, een 5 lessenkaart of een 10 lessenkaart, en kan je je inschrijven voor mijn online lessen. De link voor de Zoom sessie ontvang je altijd 30 minuten van tevoren vanuit Momoyoga. Je bent van harte uitgenodigd om vanaf 10 minuten van tevoren in te loggen. De lessen zullen op tijd beginnen en eindigen.

Betaling
Nadat je hebt gekozen voor een losse les, een 5 lessenkaart of 10 lessenkaart, wordt je doorgestuurd naar een IDEAL betaaloptie. Een vijf lessenkaart is 2 maanden geldig en een 10 lessenkaart 4 maanden. Wanneer het tegoed is opgemaakt, ontvang je hier automatisch bericht over.

Hoe werkt dat met Zoom?
Om per telefoon met ZOOM deel te nemen download je eenvoudigweg de mobiele app. Wil je meedoen met je computer of laptop download dan ‘Zoom Client for Meetings‘. Eenmaal geactiveerd, klik je op ‘Join a Meeting’ en vul je de link voor de les in!