Banner-1100-400

Meridiaan Massage
Laat jouw qi stromen

Bij het geven van een meridiaan massage laat ik me leiden door het verloop van alle twaalf hoofdmeridianen. Dit is het lichaamsnetwerk van energiekanalen via welke qi (levensenergie) door het lichaam stroomt. Met verschillende massage technieken volg ik (grote delen van) de meridianen met de intentie om de stroom van qi goed en de goede kant op te laten stromen. Een goede doorstroming van de meridianen is belangrijk om je fit en vitaal te voelen. De massage is soft tot medium touch en laat je zakken naar een diepere laag waardoor het ook een ontspannende werking op je kan hebben.

Het regelmatig ontvangen van deze massage verzorgt en verbetert de qi-stroom in de meridianen en kan daardoor o.a. de volgende uitwerking hebben:

*beter functionerende organen;
*verbetering in bloedsomloop;
*sterkere immuunsysteem/verhoogde weerstand/werkt preventief;
*reinigend en ontgiftend op zowel fysiek, mentaal, emotioneel als geestelijk niveau;
*verminderen of verdwijnen van pijn (afhankelijk van de gradatie van de klacht);
*afnemen van vermoeidheid, slapeloosheid en stress;
*verbetering bij maagklachten en spijsverteringsproblemen.

Bij het geven van deze vorm van massage put ik uit de bron van kennis van het meridiaannetwerk die ik via Qigong en Do-In opleidingen heb opgedaan en uit het energiewerk dat ik – als docent van wekelijkse Qigonglessen – doe.

Daarnaast heb ik een meridiaan massage cursus (Zonnevlecht opleidingen), een energetische massage cursus (Healing Space) en een ontspanningsmassage cursus (Anand opleidingen) gevolgd.

De qi die ik bij het geven van Qigonglessen met name tussen mijn handen voel – maar ook in en om mij heen – hebben mij bewust gemaakt dat het geven van massages vanuit deze ‘staat van zijn’ extra helend zouden kunnen zijn. Het is daarom dat ik bij voorkeur de massages na het geven van een Qigongles inplan.

Ik masseer op woensdag- en donderdagmiddag bij De Lichtplaats op Vlielandstraat 2 (Bedrijvige Bij pand De Groene Bark) in Zaandam.
Mochten deze middagen echt niet uitkomen, dan kijken we samen of er een ander moment in de week mogelijk is.

Tarief:
1 uur massage: € 60,00 | 1,5 uur massage: € 80,00
Indien wenselijk kan ik ook een kortere massage geven!

Afspraak maken
Ik ben het beste via e-mail te bereiken: bericht@wuxingqigong.nl
Maar appen of bellen mag natuurlijk ook: 06-33026394