Qigongles Zaandam - Hoog Zomer! - 22 t/m 28 juni 2020

Hoog zomer!
22 t/m 28 juni 2020

Live online via Zoom!
Buitenlens bij Yoga bij de Lichtplaats

Licht en warmte, rust en kalmte, liefde en compassie, inspiratie en intuïtie, geest en bewustzijn; allemaal kwaliteiten van het Hart, van de zomer en van het vuurelement. Het vuurelement neemt een bijzondere plek in binnen de Chinese Vijf elementenleer, omdat er niet, zoals bij de andere elementen, slechts één yin-yang meridianenpaar aan verbonden is, maar twee. Naast het koppel van Hart en Dunne Darmmeridiaan, hoort ook dat van de Hartbeschermer en Drievoudige verwarmer bij het vuurelement. De energieën van de Dunne darm, Hartbeschermer en Drievoudige verwarmer vormen een driedubbele beschermlaag rond om het Hart, ook wel de keizer(in) van alle organen genoemd. Iedere emotie moet eerst door deze drie filters heen, voordat het bij het hart arriveert, om te voorkomen dat de keizer(in) omvalt en het hele rijk met zich meeneemt.

Mijn lessen van de komende zomerwerken zullen in het teken staan van beide yin-yang paren die bij het Vuurelement, en dus de zomer, horen. Oefeningen om de meridianen van het Hart, Dunne Darm, Hartbeschermer en Drievoudige verwarmer te openen zullen centraal staan. Daarnaast is er ook aandacht voor de andere 4 elementen én voor verbinding tussen de 3 dantian.

===

Live online via Zoom

Mijn Zoom lessen zijn voor iedereen toegankelijk! Alleen wanneer je in de huidige situatie financieel in staat bent om een donatie te doen vraag ik daar € 7,50 voor, waarvan € 2,50 naar het sociaal project ‘You Bake a Difference’ van Dave en Edith Atkins gaat.

Dinsdagavond: 19.30 – 20.30 uur
Donderdagochtend: 10.00 – 11.00 uur

Aanmelden kan via deze link. Op deze pagina vind je uitgebreider informatie en onderaan per les een knop om te ‘Registreren’ en een knop om te ‘Doneren’.

Buitenles

Dinsdagochtend: 10.00 – 11.00 uur bij Yoga bij de Lichtplaats in Zaandam
Meer info vind je hier!

 

Locatie video: Yogadreams

Facebooktwitterlinkedin
Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.