Qigongles Zaandam - Meditatie in beweging - 8 t/m 14 juni 2020

Meditatie in beweging
8 t/m 14 juni 2020

Live online via Zoom!
Buitenlens bij Yoga bij de Lichtplaats

Ik hou ervan om afwisseling in mijn lessen aan te bieden, zodat geen enkele les hetzelfde is, maar soms is het ook gewoon heel erg fijn om een Qigong serie een week of drie achter elkaar te geven. Wanneer je als deelnemer namelijk minder hoeft na te denken over de bewegingen van een oefening, dan kun je meer contact maken met je lichaam en je bewuster zijn van wat je voelt. Qi met de aandacht door het lichaam leiden, wordt dan ook makkelijker en de les zal dan meer als ‘meditatie in beweging’ aanvoelen. Vandaar dat ik de Xiu Yang serie van vorige week ook de komende twee weken zal geven!

Mijn Xiu Yang serie is geïnspireerd op het gelijknamige boek van Mimi Kuo-Deemer (mijn grote voorbeeld als het aankomt op Qigong). Heel simpel gezegd betekent Xiu Yang dat je de zorgzame tuinier wordt van je eigen levenstuin. Jij bezit net zoveel potentieel als vruchtbare grond, maar de mate van zorg die jij als ‘levenstuinier’ aan je innerlijke leven geeft, bepaalt welke eigenschappen en kwaliteiten er op die vruchtbare aarde tot groei en bloei mogen komen. Het onderhouden (cultiveren) van je innerlijke leven, dàt is Xiu Yang en deze Qigong oefening zal je daarbij tot steun zijn.

========

Live online via Zoom

Mijn Zoom lessen zijn voor iedereen toegankelijk! Alleen wanneer je in de huidige situatie financieel in staat bent om een donatie te doen vraag ik daar € 7,50 voor, waarvan € 2,50 naar het sociaal project ‘You Bake a Difference’ van Dave en Edith Atkins gaat.

Dinsdagavond: 19.30 – 20.30 uur
Donderdagochtend: 10.00 – 11.00 uur

Aanmelden kan via deze link. Op deze pagina vind je uitgebreider informatie en onderaan per les een knop om te ‘Registreren’ en een knop om te ‘Doneren’.

Buitenles

Dinsdagochtend: 10.00 – 11.00 uur bij Yoga bij de Lichtplaats in Zaandam
Meer info vind je hier!

 

 

Facebooktwitterlinkedin
Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.