Balans, evenwicht en coördinatie
11 t/m 17 mei 2020

Online Qigonglessen via Zoom

In deze laatste week voordat de zomer volgens de Chinese kalender begint staat balans, evenwicht en coördinatie centraal in mijn lessen. De Aarde geeft ons die vaste grond onder de voeten om niet om te vallen als we ons wat wiebelig voelen, als gevolg van bijvoorbeeld veranderingen, en speelt dan ook een centrale rol in de oefeningen die ik voor deze week gekozen heb. Vertrouwen hebben dat de Aarde je draagt en ondersteunt, ook als je slechts op één been staat, helpt om niet te wankelen en om te vallen. Die ervaring en zekerheid wil ik je graag meegeven deze week!

Ik begin mijn lessen met een liggende meditatie, waarbij ik je de vijf elementen (Vuur, Aarde, Metaal, Water en Hout) in jouw lichaam laat ervaren. Daarna nemen we een aantal oefeningen door die te maken hebben met balans en evenwicht én die ook om coördinatie tussen je linker en rechter hersenhelft vragen. Het wordt dus ook een beetje speels, wat weer heel goed past bij de kwaliteiten van blijdschap en vrolijkheid van de zomerperiode (Vuur element) die na deze week aanbreekt.

========

Deze les is voor iedereen toegankelijk! Alleen wanneer je in de huidige situatie financieel in staat bent om een donatie te doen vraag ik daar € 7,50 voor, waarvan € 2,50 naar het sociaal project ‘You Bake a Difference’ van Dave en Edith Atkins gaat.

Dinsdagavond: 19.30 – 20.30 uur
Donderdagochtend: 10.00 – 11.00 uur

Aanmelden kan via deze link. Op deze pagina vind je uitgebreider informatie en onderaan per les een knop om te ‘Registreren’ en een knop om te ‘Doneren’.

Facebooktwitterlinkedin
Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.