Banner-1100-400-def

RUSTIEKE QIGONG RETRAITE ~ ALL INCLUSIVE
Natuurlijke rust ~ Energetische weldaad ~ Landelijke ingetogenheid

Weekend van 8 t/m 10 november 2024
Bij de Rode Beuken, Toldijk, Gelderse Achterhoek

Gedurende dit weekend – die op vrijdagochtend begint en op zondagmiddag eindigt – nemen Ria van Leeuwen en Yvonne Alefs – beiden docent bij YogaZentrum Nada en energetisch masseur – je mee in de ingetogenheid van het Water element, zodat je dat wat je ervaart vervolgens bewust mee kunt nemen de winter in, die volgens de Chinese kalender rondom dit weekend zijn intrede doet.

De dagen zullen rijkelijk gevuld zijn met zowel voeding voor het fysieke als ook voor het energetische en spirituele lichaam. Om met het fysieke te beginnen: gastvrouwen Lara en Hélène van ‘Bij de Rode Beuken‘ verzorgen zelf alle maaltijden die inbegrepen zijn in dit weekend (ontbijt, lunch en diner) en maken daarbij gebruik van zo veel mogelijk eigen- en streekproducten. De ‘energetische en spirituele maaltijden’ bestaan o.a. uit: Qigong, meditaties, klanksessies, Yoga Nidra en meer. Verder is er ook voldoende tijd om je tussendoor terug te trekken. Ervaring met Qigong is niet persé noodzakelijk, maar twijfel je hierover neem dan gerust contact op met Yvonne.

BIJ DE RODE BEUKEN

De lokatie voor onze retraite draagt de mooie naam ‘Bij de Rode Beuken’ en is gelegen in de Gelderse Achterhoek op het land dat bij de woonboerderij van de twee fijne gastvrouwen Lara en Hélène hoort. De voormalige kapschuur van de boerderij hebben zij omgebouwd tot een riante woonkamer met keuken en een slaapgedeelte die landelijk ingericht zijn met veel natuurlijke materialen en kleuren. De oude balken van de schuur zijn nog zichtbaar aanwezig in het interieur wat bijdraagt aan de rustieke sfeer. De openslaande deuren bieden toegang tot een overdekte veranda die ingericht is met meerdere gezellige zitplekken.

Op het ruime en natuurlijke terrein daaromheen zijn twee achthoekige cabins gebouwd die geheel uit hout zijn opgetrokken (binnen en buiten) en waar we onze Qigong, meditaties, massages en (klank)sessies zullen geven. Deze ruimtes worden verwarmd door palletkachels en zijn eveneens landelijk ingericht met natuurlijke materialen. Dit geheel van mooie ruimtes straalt een rustieke en laid-back sfeer uit wat ook nog eens bekrachtigd wordt door een natuurlijk waterbron die zich onder dit stuk land bevindt en een aardende werking heeft.

ETEN EN SLAPEN

Alle maaltijden zullen dit weekend vegatarisch zijn en met zo veel mogelijk eigen en streek producten door Lara en Hélène zelf bereid worden. Verder kunnen zij ook rekening houden met dieetwensen zoals glutenvrij en lactose vrij. Een paar weken van tevoren zullen we hiervoor contact met iedereen opnemen die zich voor onze retraite aangemeld heeft.

Er zijn in totaal zes 1-persoons slaapplekken verdeeld over 3 ruimtes, die zich allemaal in de gerenoveerde kapschuur bevinden. Daar is ook een douche en een toilet.

20221212_140321

PROGRAMMA EN KOSTEN

Inbegrepen in de prijs van dit weekend zijn:
– 2 overnachtingen (inclusief beddengoed, handdoeken en eindschoonmaak)
– 2x ontbijt (vegetarisch)
– 3x lunch (vegetarisch)
– 2x diner (vegetarisch)
– onbeperkt thee, koffie en water
– 3 Qigonglessen
– 2 Yoga Nidra sessie
– 2 ochtendmeditaties
– een energetische massage van 1 uur
– een Qigong Masterclass
– een klanksessie (handpan en klankschalen)
– een Reiki sessie

Kosten voor dit weekend zijn € 699,00 p.p. (inclusief BTW).

Qigong-in-meditatie-ruimte

Na aanmelding ontvang je een e-mail waarin we je laten weten dat jouw plekje gereserveerd is!