REZONANS: de kracht van Frequentie, Expressie en Levensenergie.
Resoneer met ons mee en ervaar de kracht van frequentie, intuïtieve expressie en het laten stromen van je levensenergie, en beweeg naar innerlijke harmonie van lichaam en geest.

De samenwerking van Sound Healing, Freedom Dance en Qigong creëert een diepgaande ervaring.
Het ontgrendelen van energie en het doorvoelen van emoties leidt tot innerlijke harmonie, fysieke ontspanning, emotionele ontlading, versterkt zelfbewustzijn, en opent de deur naar creatieve authentieke zelfexpressie. Wat de potentie heeft om door te resoneren in alle aspecten van jouw bestaan.

Een reis voor zelfexpressie, innerlijke ontdekking en intuïtieve beweging.
Waarbij muziek, klank en beweging de instrumenten zijn, terwijl ritmes en frequenties spreken als jouw woordeloze taal. Waar vibraties van levensenergie vrij door je heen mogen stromen en je dieper met jezelf in verbinding komt. Stap samen met ons op de weg naar vrijheid, waar het loslaten van controle en oordelen plaatsmaakt voor onbeperkte zelfexpressie.

De wereld om ons heen maar ook wij bestaan uit frequenties. Elke cel in ons lichaam heeft een specifieke trillingsfrequentie, deze kunnen uit balans raken door stress, ziekte of andere omgevingsfactoren. Externe frequenties, zoals gebruikt bij soundhealing maar ook de frequenties van muziek, kunnen bepaalde blokkades vrijmaken en zo de natuurlijke stroom van levensenergie bevorderen en behouden.

Qigong richt zich ook op het ontgrendelen van geblokkeerde energieën in het lichaam en het cultiveren en balanceren van de levensenergie (qi). Dit kan helpen om de opgewekte energie te sturen naar gebieden waar het nodig is, waardoor een gevoel van innerlijke harmonie ontstaat. Het intuïtief bewegen dient als een natuurlijke uitlaatklep voor de vrijgekomen blokkades, opborrelende gevoelens en emoties, en spontane expressie van de vernieuwde levenskracht.

Op zondag 7 april a.s. bundelen wij – Bobbie Dest, Michel Doornink en Yvonne Alefs – onze krachten en bieden een volledige dag aan gevuld met energie en frequenties bij YogaZentrum Nada in Amsterdam (volg de link voor adres en routebeschrijving). De locatie is goed te bereiken met bus 63 en tram 17 en er is genoeg gratis parkeergelegenheid.

Programma
09:45 uur – Inloop
10:00 uur – Programma deel 1
12:00 uur – Lichte vegetarische Lunch
12:45 uur – Programma deel 2
16:00 uur – Einde

Kledingadvies
Voor deze dag raden we je aan gemakkelijk zittende kleding te dragen bij voorkeur in laagjes zodat je afhankelijk van wat je doet laagjes kunt uit- of weer aantrekken. Verder is er gedurende de hele dag onbeperkt thee en water aanwezig, maar het kan ook fijn zijn om je eigen waterfles mee te nemen. Verder is alles aanwezig voor deze dag!

Contact
Heb je vragen over deze dag? Stuur dan een e-mail naar Yvonne Alefs en zij neemt zo snel mogelijk contact met je op!