FREQUENTIE 2022 – Wat haal jij naar je toe?

Al eeuwenlang hebben mensen vanuit een diep innerlijk weten aangevoeld dat alles, maar dan ook alles, uit energie bestaat. De wetenschap die zich kwantumfysica noemt heeft gedurende de laatste 120 jaar ook bewijs geleverd dat het allerkleinste deeltje waar jij en ik uit opgebouwd zijn voornamelijk uit leegte en energie bestaat. Simpel gezegd betekent dit dat je geen statisch wezen bent, maar een veld van kleine energetische deeltjes die voortdurend in beweging is. Je hebt een eigen trillingsfrequentie die gekoppeld is aan je denken, voelen en bewustzijn. Wanneer je je bewust bent van je intrinsieke waarde, volledig vertrouwt op het enorme potentieel van je eigen vermogens en iedere levenservaringen als waardevol beschouwt, dan leef je vanuit liefde naar jezelf en alles om je heen en is je trillingsfrequentie hoog. Elke stap daar vanaf is een stap weg van liefde en brengt je naar lagere trillingsfrequenties. Kort gezegd: hoe bewuster je leeft, des te liefdevoller je bent, des te hoger je trillingsfrequentie. Voor de uitgebreidere versie hiervan verwijs ik je graag naar de studie van David R. Hawkins en zijn Bewustzijnsschaal.

Het bijzondere van deze eigen trillingsfrequentie is dat je daarmee ervaringen naar je toe haalt die dezelfde trillingsfrequentie hebben, zoals bij stemvorken die dezelfde eigenfrequentie hebben: als je de ene aanslaat gaat de ander uit zichzelf ook trillen. Dit betekent wel dat het twee kanten op kan gaan. Als je bijvoorbeeld enorm in beslag worden genomen door iets wat je niet wilt meemaken – hetzij een herhaling van iets uit het verleden of iets wat wellicht nog in de toekomst zou kunnen gaan gebeuren – en je hebt het gevoel dat je daar zelf geen enkele grip op hebt, dan ebt het vertrouwen in je eigen waarde, kracht en vermogens langzaam weg. Je gedachten, emoties en bewustzijn zullen steeds meer richting de lagere frequenties van machteloosheid, angst en wanhoop gaan en hier nog meer van aantrekken: de bekende neerwaartse spiraal. Aan de andere kant, wanneer je beseft dat werkelijk leven niet in het verleden of in de toekomst plaatsvindt, maar in de tegenwoordige tijd, dan ben je met je aandacht volledig in het huidige moment. Je handelt vanuit de hogere frequenties van vertrouwen, liefde en een diepe, innerlijke wijsheid en haalt daar meer van naar je toe. Het is de kunst om vanuit deze hogere frequenties te leven als je een opwaartse spiraal wil naar meer ervaringen van liefde, verbinding en heelheid. Dat doe je door datgene wat je graag wil ervaren – nog voordat het gemanifesteerd is in je leven – te visualiseren, te voelen en je bewust te zijn dat het in potentie al aanwezig is.

Het klinkt misschien als abracadabra, maar in wezen is deze staat van ‘Zijn’ juist heel natuurlijk. Wat onnatuurlijk is zijn de aannames dat we niet zo heel veel voorstellen en een speelbal zijn van de dingen die buiten ons om gebeuren. Dit soort overtuigingen ligt vaak als een dikke laag stof op onze scheppende vermogens, waardoor we ze niet meer erkennen en door ‘de buitenwereld’ vrij makkelijk een bepaalde richting op te sturen zijn. Het afstoffen van deze lagen die ons klein houden vergt oefening en gaat niet zonder vallen en opstaan, maar is wat mij betreft de moeite meer dan waard en zo ontzettend nodig in de tijd waarin we nu leven. Daarom zet ik mijn frequentie voor 2022 hoog in en deel ik vijf ervaringen die ik graag naar mij toe wil halen in dit nieuwe jaar dat voorligt. Ze zijn allemaal op het gebied van Qigong omdat dat mijn passie is. Het heeft zoveel meer bewustzijn en verbinding in mijn leven gebracht, dat ik het graag zo breed mogelijk deel.

Hier komen mijn vijf ervaringen in 2022:

  1. Mijn boek over Qigong die dit jaar wordt uitgegeven bereikt een grote groep mensen.
  2. Ik word uitgenodigd voor een interview over Qigong door een magazine of podcast die bewustzijnsverruiming als doel heeft, zoals bijvoorbeeld de nieuwe tijdschriften ‘We are Pioneers’ of de ‘Manifestatie magazine’.
  3. Samen met drie vrouwen (zij weten wie ik bedoel!) ga ik het mooie avontuur aan om in een monumentaal pand bewustzijnsverruimende en verbindende evenementen en activiteiten te organiseren.
  4. Ik geef twee prachtige en verbindende Qigong Natuurweken in Oostenrijk.
  5. Mijn Qigonglessen, -cursus en -opleiding zitten helemaal vol.

En nu aan de slag met visualiseren, voelen en vertrouwen! 🙂

Ik ben ook benieuwd naar jouw vijf ervaringen voor 2022! Laat je het me weten?

 

Facebooktwitterlinkedin
Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.